Reacties

Met grote betrokkenheid en heel veel aandacht begeleid ik families naar een goede afscheidsdienst toe, waarin recht wordt gedaan aan iedereen. Het is fijn om op zo’n intens moment het vertrouwen te krijgen om er samen iets waardevols van te maken. Ik stel onderstaande reacties dan ook heel erg op prijs, bedankt daarvoor, het ga jullie goed !

“Ik wil je heel hartelijk danken voor de geweldige mooie afscheidsdienst die jij aangaande het overlijden van Irma, mijn zuster, hebt verzorgd. Vanaf het eerste moment dat ik telefonisch contact met je had en dat je daags daarna al in de hospice in Waalwijk bij Irma op bezoek kwam, bezorgde mij al meteen een goed gevoel over je. Dat gevoel gaf mij direct het vertrouwen dat het met al je goede ideeën een mooie afscheidsdienst zou worden en dat heb je ook daadwerkelijk bevestigd. De manier waarop ik en de overige familieleden contact met je hadden was meer een vriendschappelijk relatie dan een zakelijke. Je was voor ons altijd bereikbaar en ideeën en vragen konden dan ook snel uitgewisseld worden. De mooie en fijne herinnering aan hoe je het van het begin tot het eind hebt geleid blijft mij altijd bij. Mocht u nog eens een beroep moeten doen op een woorddienstbegeleider neem dan gerust Yvonne in de arm.”

“Ik wil je heel hartelijk danken voor de geweldige begeleiding vóór, tijdens en na de crematie van mijn moeder. De afscheidsdienst was heel mooi, je hebt alles geweldig in woorden en symbolen gevat. De muziek paste er goed bij. Je bent zeer zorgzaam. Ook de map met de uitgewerkte dienst en daarin nog een persoonlijk woord stellen wij zeer op prijs.
Van de andere aanwezigen heb ik alleen lof gehoord. Je bent echt een natuurtalent ! Ik zal je altijd bij anderen aanbevelen mocht dat nodig zijn”

“ Wij willen je nogmaals bedanken voor wat je allemaal voor ons hebt gedaan, Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden! Je hebt met je verhaal precies alles verwoord wat wij van de levensloop hebben mee gemaakt. Alles klopte met hoe wij onze moeder kende. Dit alles is voor ons een herinnering geworden zoals ma het had gewild. Wij hopen dat je in de toekomst nog veel gezinnen dit gevoel mag meegeven.Nogmaals onze hartelijke dank voor alles!!!!!!!”

“Vandaag hebben wij afscheid genomen van onze moeder. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand die paar woorden die ze van ons heeft gekregen zo goed, zonder beledigend te zijn en respectvol in een dienst weer kan geven.

Geloof mij, het was zeer moeilijk voor haar want onze moeder was niet zo warm, dat begreep ze prima. Het is dan ook zeer aan te bevelen om haar de dienst te laten leiden, iemand die zonder woorden, veel begrijpt”

“Een verdrietig afscheid is een mooie warme herinnering geworden, je inzet en betrokkenheid was super”

“ Heel erg bedankt voor je geweldige inzet en ondersteuning. We kunnen terug kijken op een “warme” dienst.Ga zo door op de ingeslagen weg, je kunt ‘t! “

“Heel hartelijk dank voor de warme wijze waarop jij de afscheidsdienst hebt geleid, niet alleen de dienst maar ook de gesprekken vooraf en de liefdevolle wijze hoe je mij opving na het condoleren. De hele familie heeft jouw welgemeende en hartverwarmende steun ondervonden”

“ONS GEVOEL KWAM UIT JOUW HART. BEDANKT VOOR JE WARMTE”

“Wij willen je bedanken voor een buitengewone mooie afscheidsdienst, je hebt precies weten te verwoorden wat wij wilden zeggen, ook als wij daar de woorden niet voor konden vinden. We horen van vele mensen dat de dienst mooi, persoonlijk en passend was. Dit compliment, samen met een groot dank-je-wel van ons, komen jou toe! Hopelijk zal je in de toekomst nog vele andere verdrietige nabestaanden een zelfde kostbare herinnering kunnen geven. Het maakt de verwerking weer iets lichter”

“We hebben een zeer kort, maar ook erg intensief contact gehad,Moeders’ levensloop reconstrueren, onze herinneringen en emoties in vertrouwen kunnen delen en vervolgens prima verwoordt in een plechtigheid, jouw inbreng is voor mij ook een gedeelte van het verwerkingsproces gebleken”

“Nogmaals wil ik je bedanken voor de warme begeleiding die je ons gegeven hebt na het overlijden van ons pap. Professionaliteit en expertise gingen hand in hand en hebben er mede voor gezorgd dat we op een waardige manier afscheid van ons pap hebben kunnen nemen”

“Hartelijk bedankt voor de goede zorgen aan mij besteed, dat heeft mij goed gedaan”

“Bij deze wil ik, ook namens mijn familie, u nogmaals bedanken voor de mooie afscheidsviering van mijn echtgenote”

“Bedankt voor je betrokkenheid, begeleiding, ideeën, begrip, steun en je warmte maar ….. vooral voor hoe je alles precies onder woorden hebt gebracht zoals wij het hebben bedoeld. Hierdoor was het een Héééél Mooi, Waardig en voor ons een Zeer Waardevol Afscheid”

“Ik wil je namens mijn broer en mij hartelijk bedanken voor het mooie levensverhaal over mijn zuster. Ik vind het knap zoals jij dat in elkaar hebt gezet”

“Gelukkig was het een mooi afscheid, daar zijn we het allemaal over eens, ook onze Pa vond het erg mooi. Bedankt voor je hulp en ondersteuning”

“Ik wil je nogmaals bedanken voor al je steun en hulp tijdens de voorbereiding van de uitvaart en crematie. Zonder jou was het allemaal niet zo mooi geworden met alle mooie teksten enz. Je hebt helder, rustig en pakkend gesproken”

“Ik wil je bedanken voor alle zorg en ondersteuning waardoor de crematie van onze vader ondanks alle verdriet een hele mooie herinnering zal blijven, mooie woorden. Alles voelde goed”.

“Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor al jouw goede zorgen de afgelopen week. Tijdens deze, voor ons zo hectische periode, wist jij structuur aan te brengen in de voorbereidingen rondom het afscheid van onze moeder. Het is, mede daardoor, een mooi, warm en persoonlijk afscheid geworden. Zo hebben wij dat gevoeld, maar uit de reacties van anderen blijkt dat zij dat ook zo hebben ervaren. Doordat jij (letterlijk) het steuntje in onze rug was, vonden wij het vertrouwen om met eigen woorden afscheid van mama te nemen.
Hoe verdrietig ook, wij kijken terug op een afscheid dat het leven van mama tot zijn recht heeft doen komen. De mooie herinneringen aan haar zitten in ons hart!!”.

“Wij willen je bedanken voor de goede begeleiding en mooie woorden tijdens de crematie van onze zoon Owen. Waarschijnlijk zien we je met Wereldlichtjesdag in Waspik”.

“Dank je wel voor de mooie herdenkingsdienst en het “in Memoriam” wat zo passend over Pa en Ma ging. Fijn dat we ’t nog na konden lezen, want door de emoties, verlies je soms een stukje”.

Wilt u een reactie plaatsen stuur deze via het contact formulier op de contact pagina.